Aryagroup
Aryagroup

آيا رزومه و CV با هم تفاوت دارند؟

 

افراد بسياري همچون كارفرمايان يا بخش ادميشن دانشگاه ها  تفاوتي بين رزومه و CV (Curriculum Vitae) قائل نمي شوند  و يا ممكن است اين دو را به جاي هم استفاده كنند زيرا تعريفي جهاني يا استاندارد براي اين دو وجود ندارد، و علاوه بر اين، افراد و سازمان ها و كشور هاي مختلف استفاده هاي مختلفي از اين دو واژه دارند. معمولا واژه ي CV بيشتر در اروپا و استراليا استفاده مي شود، اما محتواي آن با آنچه در امريكا رزومه خوانده مي شود بسياربرابري مي كند . البته در استراليا اين دو واژه به جاي يكديگر نيز استفاده مي شوند. اما در دنياي آكادميك با توجه به محتواي آن ها، چگونگي ساختار و زمان استفاده از آن ها تفاوت هايي بين اين دو مدرك وجود دارد. در هر حال در ابتدا بنا بر منطقه اي كه در آن براي كار يا دانشگاه اپلاي مي كنيد در مورد به كار بردن رزومه يا CV تصميم بگيريد.

 

رزومه (Resume)

رزومه معمولا براي صنعت و كار استفاده دارد و نه براي دانشگاه. مدركي يك تا دو صفحه اي كه تحصيلات، تجربيات كاري و تحقيقاتي و مهارت هاي مرتبط را در خود جاي مي دهد. اجزاي ديگر اين مدرك ممكن است شامل خدمات اجتماعي و فعاليت هاي رهبري يا داوطلبانه باشد. به دليل تعداد بالاي رزومه هايي كه مديران استخدام بايد بررسي نمايند، اجمال و اختصار در رزومه بسيار اهميت دارد. مقالات، ارائه در كنفرانس ها، دستاورد هاي حرفه اي و تجربه ي تدريس را مي توان در صورت درخواست كارفرما ارائه كرد. در هر حال لازم است تا جاي ممكن رزومه را كوتاه و مختصر آماده كنيد.

 

CV

اين مدرك منبع جامع از آنچه تا كنون انجام داده ايد را در اختيار قرار ميدهد و عموما براي موقعيت هاي تحصيلي و آكادميك و يا موقعيت هاي علمي و تحقيقاتي استفاده مي شود.

CV خلاصه اي از تجربيات تحصيلي و آكادميك و برخي يا همه ي موارد زير است:

تجربه ي تدريس يا تحقيق

 مقالات

 ارائه ها

 دستاوردهاي حرفه اي

 اختراعات

 جوايز

اقتخارات

همكاري هاي حرفه اي.

 

با توجه به اينكه  اين پوزيشن ها معمولا مستلزم تحقيق، مقالات، ارائه ها، مشاركت در سازمان هاي حرفه اي و غيره هستند دور از انتظار نيست كه محقق يا استاد با تجربه ي دانشگاه يك CV پنج، ده يا حتي بيست صفحه اي داشته باشد. به صورت مداوم باكسب دستاورد جديد در زمينه ي حرفه اي يا آكادميك رزومه ي خود را به روز نماييد.

 

تفاوت هاي CV و رزومه

موارد استفاده براي دانشگاه، مشاغل آكادميك، گرنت ها و فلوشيپ ها از شما CV خواسته مي شود. در صورتي بايد رزومه ي خود را سابميت نماييد كه براي شغلي خارج از بخش آكادميك اپلاي كنيد.

هدف: CV  نشان دهنده تاريخجه ي كامل تحصيلي و حرفه اي شما مي باشد كه شامل تمامي مشاغل پيشين، جوايز، مقالات، اپليكيشن هاي موفق گرنت ها و ارائه در كنفرانس ها است . از سوي ديگر، رزومه براي كميته ي استخدام ، گواه دليل شايستگي شما براي شغل مورد نظر مي باشد. در رزومه بيست تمامي مشاغلي كه تا كنون در آن ها شاغل بوده ايد نمي آيد، بلكه تنها تجربيات كاري اخير كه مرتبط با شغل مورد نظر شما است در آن ذكر مي شود.

 

ظاهر: CV  با استايلي مينيماليستي هيچ طرح خاصي در آن مورد استفاده نمي باشد . در رزومه، محتواي آن توسط تيتر هاي مشخص و مجزا مي گردد و توسط تيتر هاي هر بخش و سپس Bullet Point ها سازماندهي مي شوند و استايل و محتوا در آن اهميت دارند. رزومه بايد زيبا به نظر برسد و نسبت به CV فضاي خالي بيشتري در آن وجود دارد.

 

تعداد صفحات: بر خلاف رزومه كه بايد همواره بين يك تا دو صفحه باشد،  معمولا CV محدوديتي در تعداد صفحات ندارد. هرچه در كسب و كار خود پيشرفت كنيد، CV شما طولاني تر خواهد شد.

 

آزادي عمل: CV    از آنجايي كه تاريخچه ي كاملي در CV ارائه مي شود، معمولا براي شغل يا پوزيشن آكادميك خاصي تغيير داده نشده و جامع ترين ليست از تدريس، تحقيق و دستاورد هاي آكادميك شما است. در حالي كه رزومه كه داراي نمايي از تجربيات كاري و مهارت هاي شما مي باشد ، نشان دهنده  واجد شرايط بودن شما براي شغل مورد نظرتان است.

براي هر اپليكيشن با تهيه رزومه ي مخصوص آن بايد به طور خلاصه سوابق كاري مرتبط و مسئوليت ها و دستاورد هايي كه در هر شغل داشته ايد را قيد نماييد..

 

چيدمان: CV   متشكل از بخش هايي  براي تحصيلات، سوابق كاري آكادميك، سخنراني ها، كنفرانس ها، مقالات، گرنت ها و فلوشيپ ها، تجربه ي تحقيق،  تجربه ي تدريس، تجربيات رهبري، همكاري هاي حرفه اي و رفرنس ها مي باشد. اما رزومه با بخش اطلاعات شخصي (پروفايل) كه شامل خلاصه اي از صلاحيت هاي شما براي احراز يك پوزيشن شغلي است ، آغاز مي و با بخشي  كه مختص به تجربيات كار مرتبط، تحصيلات، جوايز و تفريحات مورد علاقه ي فرد است ادامه يافته و اختصاص داده مي شود.

اين بخش ها معمولا در رزومه ها وجود دارند و بسته به نوع صنعت يا شغلي كه براي آن اپلاي مي شود، ممكن است متقاضيان بخشي را به مهارت هاي زبان، كار داوطلبانه و يا همكاري ها يا مدارك حرفه اي اختصاص دهند.

 

ساختار: در ساختار CV، سازماندهي بر خلاف زمان وقوع وقايع يعني از آخرين شغل، مقاله و جايزه به قبل آورده مي شود. رزومه نيز مي تواند به همين شكل ساختاربندي شود، اما همچنين مي تواند “عملكردي” يا بر اساس مهارت ها نيز نگاشته شوند. يعني اساختار بندي رزومه بر اساس مهارت ها و تجربيات خاصي كه متقاضي داشته و با پوزيشن شغلي مورد نظر او مرتبط هستند انجام مي گيرد  نه بر اساس تاريخ تجربيات كاري.

معمولا افرادي كه در سابقه ي كاري خود فواصل زماني يا سوابق كاري  بنا بر تغيير كسب و كار خود دارند كه مستقيما با شغل مورد نظرشان مرتبط نيست  ، از اين ساختار استفاده مي كنند.

 

با علم بر تعاريف و تفاوت هايي كه آورده شد، در مواجه با مكان هاي جغرافيايي متفاوت و در هر كشوري مي توانيد تصميم بگيريد كه براي اپليكيشن هاي مختلف بايد از CV استفاده نماييد يا رزومه. در واقع با توجه به پوزيشني كه براي آن اپلاي مي كنيد، اعم از شغلي يا آكادميك (و يا تلفيق اين دو) مي توانيد با آگاهي كامل رزومه يا CV خود را آماده و ارائه نماييد.

 

 منبع : آريا گروپ

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۴:۴۳ ] [ Aryagroup ] [ نظرات (0) ]

بهترين رشته ها براي تحصيل دانشجويان بين المللي در نيوزيلند

 

مهاجرت تحصيلي و تحصيل در خارج از كشور يكي از تصميماتي است كه نياز به آگاهي هر چه بيشتر دارد. يكي از مقاصد مناسب براي اين امر مهم و تاثير گذاركه محبوب ترين و بهترين رشته ها براي دانشجويان بين المللي را دارا مي باشد نيوزيلند است . براي كمك كردن به شما كه بهتر بتوانيد تصميم بگيريد كدام رشته مناسب تر است ، ده رشته ي محبوب در مقاطع كارشناسي و تحصيلات عاليه را كه دانشجويان بين المللي ديگر در آن تحصيل كرده اند را بررسي مي كنيم.

 

چرا تحصيل در نيوزيلند؟

قبل از پرداختن به بهترين رشته هاي تحصيلي در نيوزيلند ، به اين سوال پاسخ مي دهيم كه چرا نيوزيلند مقصدي محبوب براي دانشجويان بين المللي است:

رشته هاي ارائه شده بر اساس سيستم تحصيلي بريتانيا هستند

تدريس به زبان انگليسي است

اندازه ي كوچك كلاس ها نسبتي منطقي و عالي بين تعداد دانشجو و استاد ايجاد مي كند

سياست مترقي و فرهنگ پذيرا

محيط چند فرهنگي و مهمان پذير

كيفيت بالاي زندگي

 

بهترين رشته ها در مقطع كارشناسي

به طور كلي از نظر ميزان شهريه به جز رشته هاي پزشكي، دانپزشكي و بيزينس كه شهريه ي بالاتري دارند شهريه اي كه دانشجويان بين المللي بايد براي تحصيل در نيوزيلند در مقطع كارشناسي ديگر رشته ها پرداخت نمايند، حدود 22 هزار تا 32 هزار دلار نيوزيلند است،

 

پرستاري:

در صورتي كه قصد داريد پس از تحصيل در نيوزيلند در اين كشور اقامت دائم دريافت نماييد ، تحصيل در رشته ي پرستاري يك انتخاب مناسب است. زيرا كه رشته پرستاري در نيوزيلند تحت طبقه بندي Skilled Migrant قرار دارد و از اين رو پرستاري رشته اي مجبوب در ميان دانشجويان بين المللي در سراسر جهان است و در نيوزيلند نيز محبوبيت زيادي دارد.

 

پزشكي:

داشتن مدرك پزشكي از دانشگاهي در نيوزيلند در سراسر جهان نيز شناخته شده و بسيار حائز اهميت است. موسسات برتر براي تحصيل در رشته ي پزشكي در نيوزيلند بر اساس نظر Times Higher Education 2020، دانشگاه هاي اتاگو و اكلند هستند . درآمد متوسط براي يك پزشك عمومي در نيوزيلند 95 هزار دلار در سال است كه بنا بر سابقه ي كار ميتواند افزايش يابد . براي مثال مشاوره مي تواند بين 200 هزار تا 300 هزار دلار نيوزيلند در سال درآمد داشته باشد. همچنين پزشكان در نيوزيلند معتقدند با داشتن 6 هفته تعطيلات در سال، تعادل مناسبي بين كار و زندگي آن ها برقرار است.

 

 

بيولوژي:

نيوزيلند به خاطر تنوع زيستي در محيط زيست خود داراي شرايط ويژه اي براي تحصيل دانشجويان در رشته ي بيولوژي است. بنابراين با توجه به اينكه نيوزيلند با اخلاق و محيطي دوست دار طبيعت، طبيعتي گوناگون و حيات وحشي منحصر به فرد، مكاني مناسب براي تحصيل در اين رشته است براي دانشجويان بين المللي و تحقيقات در زمينه ي تغييرات آب و هوا است و براي اين امر ارزش بسياري قائل ميشود و به عنوان كشوري تميز و سبز ، براي دانشجويان و فارغ التحصيلان رشته ي بيولوژي اتفاقات زيادي براي ارائه دارد. دانشجويان مي توانيد بيولوژي دريايي، سيلات و منابع طبيعي را نيز بررسي نمايند و علاوه بر تحصيل، از يك زندگي متنوع در يك كشور زيبا لذت ببرند.

 

علوم محيط زيست :

اگر به مسائل محيط زيستي علاقه داريد، مناسبترين انتخاب براي شما ، رشته علوم محيط زيست خواهد بود و تحصيل در اين رشته در نيوزيلند بسيار شگفت انگير مي باشد. كشور نيوزيلند به مسئله ي محيط زيست اهميت بسياري مي دهد و با داشتن رشته كوه هاي زيبايي كه آن را محاصره كرده اند، زمين هاي كشاورزي، درياچه هاي آبي و زلال و گياهان بومي و محيط منحصر به فرد شرايط خوبي براي مطالعه در اختيار  دانشجويان و محققان مي گذارد.

 

بيزينس:

نيوزيلند داراي مدارس بيزينس معتبري همانند مدرسه ي بيزينس دانشگاه تكنولوژي اكلند (Auckland University of Technology Business School)  مي باشد كه طور بين المللي شناخته شده است و رشته هاي آن از جانب AACSB international (https://www.aacsb.edu/ ) اعتبار دارند. كيفيت تدريس بيزينس در مدارس نيوزيلند بسيار بالا است با وجود اينكه ممكن است نيوزيلند در مقابسه با كالج هاي پيشرو در جهان مانند امريكا، مقصد چندان محبوبي براي تحصيل در رشته ي بيزينس به حساب نيايد، اما مدارك بيزينس اين كشور در سطح جهان شناخته شده مي باشند. لازم به ذكر است كه در دانشگاه تكنولوژي اكلند يا AUT، دانشجويان در سال آخر خود ميتوانند با گذراندن يك دوره ي كارآموزي به عنوان يك راه براي كسب تجربه پيش از فارغ التحصيلي آمادگي بيشتري براي پيشرفت در اين رشته به دست آورند. با تمام اين اوصاف بايد فاكتورهاي بسياري مانند سبك زندگي، آب و هوا و ميزان مسافت تا كشور خودتان را بررسي كنيد و بايد تمام جوانب را براي انتخاب اين رشته بسنجيد.

 

بهترين رشته ها در مقطع تحصيلات تكميلي

 

پزشكي:

قطعا زماني قصد تحصيل در رشته ي پزشكي در مقطع تحصيلات تكميلي را داريد كه در مقطع كارشناسي رشته ي مرتبطي را خوانده ايد و آگاهي لازم را دارا مي باشيد ، دانشگاه هاي نيوزيلند كه  مدرك كارشناسي ارشد در پزشكي و رشته هاي مرتبط را ارائه مي دهند به شرح زير است :

  •   Massey University
  • Auckland University of Technology
  • University of Canterbury
  • University of Otago
  • Victoria University of Wellington

 

 

 

 

پزشكي نيز همانند پرستاري در ليست مشاغل مورد نياز نيوزيلند است كه اين امر به پزشكان ساير كشورها كمك مي كند تا به صورت دائم در نيوزيلند كار و زندگي نمايند. شما ميتوانيد پس از فارغ التحصيلي در نيوزيلند در زمينه ي پزشكي مشغول به كار شويد، اين شانس را داريد كه براي يك ويزاي موقت 30 ماهه اپلاي كنيد.

 

روانشناسي:

مدرك كارشناسي ارشد در زمينه هايي مانند كار اجتماعي، مشاوره و روان درماني، مي تواند به حرفه ي شما كمك كند . اتمام كارشناسي ارشد در  اين رشته عموما بين دو تا سه سال زمان مي برد. دانشگاه هاي اكلند و اوتاگو داراي بالاترين رنكينك  در رشته ي روانشناسي در نيوزيلند هستند و پس از آن ها دانشگاه ويكتورياي ولينگتون و دانشگاه مسي (Massey University) .

كسب  درآمد اين رشته با توجه به تجربه و مدارك متفاوت است به همين خاطر يك روانشناس كارآموز در نيوزيلند بين 51 هزار تا 56 هزار دلار نيوزيلند در سال درآمد دارد و يك روانشناس با تجربه بين 94 هزار تا 116 هزار دلار در سالكسب درآمد مي كند.

 

مهندسي عمران:

در نيوزيلند با توجه  به كمبود نيروي كار، نياز به افراد متخصص در رشته مهندسي عمران وجود دارد . افرادي كه خواهان پيشبرد كسب و كار خود در زمينه ي مهندسي عمران هستند قطعا تمايل دارند مقطع تحصيلات تكميلي اين رشته را نيز كسب نمايند.

در نيوزيلند متخصصين مهندسي عمران از درآمد بالا و رقابت كم در مقايسه با ساير صنايع بهره مي برند و ميزان درآمد اين رشته براي شروع بين 60 تا 70 هزار دلار درسال و براي افراد با تجربه بين 120 تا 180 هزار دلار نيوزيلند در سال است.

 

خدمات اجتماعي:

اخذ مدارك دانشگاهي بالاتر، علاقه و مطالعات بيشتر شما در اين زمينه رشته خدمات اجتماعي را نشان ميدهد و باعث ميشود رزومه ي شما را تقويت شده  و در اين زمينه مشغول به كار شويد. با دوسال تحصيل در اين رشته مي توانيد دوره ي كارشناسي ارشد را به پايان رسانيد و در صورت داشتن ساير شرايط، مي توانيد با فارغ التحصيلي در اين رشته براي ويزاي اقامت تحت Skilled Migrant Category اپلاي نماييد. علاوه بر آن با توجه به اينكه مي توانيد در مورد تحقيقات يا پايان نامه ي خود صحبت كنيد، در مصاحبه هاي كاري نيز موفق تر خواهيد بود و قطعا با داشتن مدرك كارشناسي ارشد، درآمد شما افزايش مي يابد. ميزان در آمد اين رشته در نيوزيلند بين 47 تا 79 هزار دلار در سال است و سوپروايزر هاي اين حوزه بين 65 تا 86 هزار دلار در سال درآمد خواهند داشت.

 

حسابداري:

سخاوت نيوزيلند در صادر كردن ويزاي كار 3 ساله پس از فارغ التحصيلي (Post Study Work Visas) بسيار چشمگير است. در نيوزيلند، تقاضاي زيادي براي حسابدار وجود دارد. بنابراين در صورتي كه تصميم داريد پس از فارغ التحصيلي در اين كشور بمانيد، با انتخاب اين رشته شانس خوبي براي يافتن كار خواهيد داشت.

بر اساس رده بندي QS براي سال 2020، برترين موسساتي كه رشته ي حسابداري را در نيوزيلند ارائه مي دهند عبارتند از:

  •   University of Auckland
  • Auckland University of Technology
  • University of Canterbury

 

 

براي حسابدار شدن در نيوزيلند بايد مدرك Chartered Accountant (CA) يا Certified Practicing Accountant (CPA) را داشته باشيد و چنانچه قصد اقامت و كاركردن در نيوزيلند پس از پايان تحصيلات خود را  داريد حتما اطمينان حاصل نماييد كه رشته ي انتخابي شما اعتبار CA يا CPA را داشته باشد. با تحصيل در رشته حسابداري علاوه بر تحليل اموال ساير افراد مي توانيد خود نيز درآمد بالايي داشته باشيد. با اين مدارك و بسته به ميزان تجربه، مي توانيد بين 76 تا 202 هزار دلار در سال درآمد كسب نماييد.

 

منبع : آريا گروپ

 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۴۰:۵۱ ] [ Aryagroup ] [ نظرات (0) ]

بهترين رشته هاي كانادا براي دانشجويان بين المللي

 

كانادا به خاطر داشتن دانشگاه هاي كه در تمامي مقاطع آاموزشي  بالاترين سطح كيفيت آموزشي را ارائه مي دهند ، يكي از محبوب ترين مقاصد در سراسر جهان براي مهاجرت تحصيلي است . دانشجويان به دلايلي از جمله شهريه هاي مناسب، استانداردهاي بالاي زندگي، فرصت هاي شغلي فراوان، امكان اخذ آسان مجوز كار ، شرايط مناسب مهاجرت و همچنين جامع بودن رشته هايي كه توسط دانشگاه ها ارائه مي شوند كانادا را براي ادامه ي تحصيل در خارج از كشور انتخاب مي كنند.

با وجود اينكه برخي از رشته هايي كه كالج ها و دانشگاه هاي كانادا ارائه مي دهند، آينده ي شغلي بسيار خوبي داشته و تقاضا براي فارغ التحصيلان اين رشته ها در بازار كار كانادا زياد است ولي تنها صرف تحصيل در كانادا و اخذ مدرك، آينده ي شما تضمين نمي كند  بلكه بايد بر اساس توانايي ها ، علاقه و در نظر گرفتن آينده ي شغلي آن رشته ، مانند علوم كامپيوتر و IT، مديريت كسب و كار و مهندسي ، رشته اي را انتخاب كنيد كه بتواند براي پيشرفت و توسعه ي كسب و كار شما در آينده مفيد باشد.

 

بهترين رشته هاي كانادا براي دانشجويان بين المللي

  •   علوم كامپيوتر و IT
  • مديريت كسب و كار
  • مهندسي
  • جنگلداري و علوم كشاورزي
  • بهداشت و پزشكي
  • آمار و رياضيات
  • علوم آماري
  • مديريت مهندسي
  • زورناليسم و رسانه
  • علوم كاربردي
  • انرژي هاي تجديد پذير
  • توريسم و هتلداري

 

 

علوم كامپيوتر و IT :

علوم كامپيوتر و IT  از جمله رشته هايي است كه به دليل  فرصت هاي شغلي بسياري مانند توسعه ي نرم افزار يا مديريت پروژه ي IT در شركت هاي نرم افزاري ، داراي گزينه هاي شغلي بسيار مناسبي براي فارغ التحصيلان اين رشته است و در همه ي مقاطع كارشناسي و تحصيلات تكميلي، تقاضاي زيادي براي فارغ التحصيلان وجود دارد و فارغ التحصيلان بين المللي اين رشته مي توانند براي مجوز كار اقدام كرده و با علم بر حقوق متوسط براي يك فرد حرفه اي در زمينه ي IT در كانادا 55 هزار دلار، ميتوانند در شركت هاي پيشرو مشغول به كار شوند.

 

بهترين رشته هاي علوم كامپيوتر و IT  براي دانشجويان بين المللي در كانادا :

نام رشته

دانشگاه / كالج

طول دوره

Advanced Diploma in Computer Engineering Technology

Diploma in Computer Programming

 

Humber College

1 تا 2 سال

Bachelor of Information Technology (Computer and Communications Networks), Honours

Ontario College Advanced Diploma in AI

 

Centennial College

1 تا 2 سال

Bachelor of Computer Science (BCS)

BSc in Applied Computing

M.Sc in Computer Science

 

University of Windsor

1 تا 4 سال

B.Sc in Computer Science

University of British Colombia

4 سال

Bachelor of Computer Science

University of Toronto

4 سال

 

 

 

مديريت كسب و كار:

يكي ديگر از رشته هاي جذاب در ميان دانشجويان بين المللي سراسر جهان ، مديريت كسب و كار است . اين رشته داراي گرايش ها و تخصص هاي بسياري مي باشد ، از جمله حسابداري، مالي و مديريت پروژه. و محبوب ترين رشته در اين زمينه در بين دانشجويان بين المللي MBA است. دانشجوياني كه رشته هايي مانند MBA را در كانادا انتخاب مي كنند، بايد در آزمون هايي مانند GMAT شركت نموده باشند تا بتوانند در پروسه ي ادميشن موفق باشند.

حقوق متوسط براي فارغ التحصيلان رشته ي مديريت كسب و كار در كانادا 33 هزار دلار در سال است.

 

بهترين رشته هاي مديريت كسب و كار در كانادا براي دانشجويان بين المللي:

نام رشته

دانشگاه / كالج

طول دوره

Master of Financial Economics

BBA

 

University of Toronto

16 ماه

4 سال

MBA

McGill University

20 ماه

Full-time MBA

Ivey Business School

1 سال

MBA

MCMaster University

20 ماه

Executive MBA

Simon Fraser University

20 ماه

 

 

 

 

مهندسي:

از ديگر رشته هايي كه متقاضي بالايي در مقاطع كارشناسي و تحصيلات تكميلي از بين دانشجويان بين المللي را دارا ميباشد ، مهندسي است.

مقطع كارشناسي يك دوره ي چهار ساله و مقطع كارشناسي ارشد دو ساله اعلام شده و مهندسي مكانيك ،محبوب ترين رشته ي مهندسي در كانادا است.

از جمله شهرهايي كه بيشترين فرصت هاي شغلي را براي افرادي كه مدرك مهندسي مكانيك دارند ارائه مي دهند ، انتاريو و كبك مي باشند. گرايش هاي ديگر در زمينه ي مهندسي در كانادا عبارتند از علوم كامپيوتر، علوم داده، مديريت مهندسي، مهندسي شيمي و غيره.

متوسط حقوق يك مهندس مكانيك در كانادا 80 هزار دلار و متوسط حقوق براي فارغ التحصيلان در اين حوزه 50 هزار دلار در سال است.

 

بهترين رشته هاي مهندسي در كانادا براي دانشجويان بين المللي:

نام رشته

دانشگاه / كالج

طول دوره

Bachelor of Applied Science in Civil Engineering

University of Waterloo

4 سال

BASc in Computer Engineering

McGill University

4 سال

Bachelors in Mechanical Engineering

University of Toronto

4 سال

Bachelor of Applied Science in Mechanical Engineering

MEng Mechanical Engineering

 

University of British Colombia

4 سال

BSc in Computer Engineering

University of Alberta

4 سال

 

جنگلداري و علوم كشاورزي :

خصوصيات زيستي در كانادا به دليل افزايش جمعيت، تغييرات محيط زيستي و تقاضا براي تامين مواد غذايي ، فرصت هاي تحصيلي و شغلي ديگري را در زمينه هاي غير فني ايجاد مي نمايد كه از آن جمله مي توان رشته هاي جنگلداري و علوم كشاورزي را نام برد كه آينده ي شغلي بسيار روشني در زمينه هايي مانند كشاورزي، مشاور كشاورزي، افسر جنگلباني و غيره در كانادا دارد.

متوسط حقوق براي فارغ التحصيلان اين رشته حدود 50 هزار دلار در سال است.

 

بهترين رشته هاي جنگلداري و علوم كشاورزي در كانادا براي دانشجويان بين المللي :

نام رشته

دانشگاه / كالج

طول دوره

Bachelor of Science in Agriculture

University of Alberta

4 سال

Master of International Forestry

University of British Colombia

10 ماه

Master of Sustainable Forest Management

University of British Colombia

9 ماه

Bachelor of Science in Agribusiness

University of Saskatchewan

4 سال

Bachelor of Forest Management and Environment

 Laval University

4 سال

 

 

بهداشت و پزشكي :

متقاضياني كه به دنبال آينده و شغلي حرفه اي هستند  ميتوانند در زمينه ي پزشكي و مراقبت هاي بهداشتي تحصيل نمايند برخي از رشته هاي محبوب در اين حوزه براي دانشجويان بين المللي عبارتند از بيوانفورماتيك، داروسازي، بيوتكنولوژي، علوم بيولوژيك، پرستاري و دندانپزشكي.

 

درآمد رشته هاي مختلف در اين حوزه بنا بر شغل، مهارت ها و مدارك فرد بسيار متفاوت است.

نام رشته

دانشگاه / كالج

طول دوره

Bachelor of Science in Pharmacy

University of Alberta

4 سال

Bachelor of Science in Nursing

McGill University

4 سال

Doctor of Medicine (MD)

McMaster University

3 سال

Bachelor of Science in Pharmaceutical Sciences

University of British Colombia

4 سال

Bachelor of Science in Nursing

 University of Ottawa

4 سال

 

 

منبع : آريا گروپ 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۲۱:۱۷ ] [ Aryagroup ] [ نظرات (0) ]

بهترين شهرهاي استراليا براي تحصيل

 

استراليا يكي از مقاصد مناسب براي تحصيل است كه برخي از بهترين شهرهاي جهان را در خود جاي داده و نه تنها از محيط هاي شهري و تحصيل در دانشگاه هاي معروف لذت خواهيد برد ، بلكه از زندگي شهري فعال و هيجان انگيز و مناظر خارق العاده نيز شگفت زده مي شويد.

در اين كشور برخي از برترين و شناخته شده ترين دانشگاه هاي جهان قرار دارند و براي دانشجويان بر اساس معيارهايي مانند تنوع دانشجويان، دانشگاه ها و امكانات، نرخ استخدام پذيري ، محيط فرهنگي ،هزينه هاي زندگي و شهريه ي دانشگاه ها داراي فضاي نسبتا مناسبي است كه در آن ها مي توانيد آموزش عالي را با فعاليت هاي تفريحي خارق العاده اي تركيب كرده و از محيطي امن لذت ببريد.

 

براي ديدن ليست بهترين دانشگاه هاي استراليا سايت  www.mastersportal.com/rankings/1/world-university-rankings-times-higher-education.html را چك كنيد.

 

 

ملبورن (Melbourne) :

پايتخت فرهنگي استراليا ، ملبورن است و مي توانيد تحصيلات خود را با فعاليت هاي جانبي متعددي ادامه دهيد مانند شركت در رويداد هاي موسيقي متنوع، ديدن اجراي كمدي يا مسابقات ورزشي (مسابقات تنيس اوپن استراليا و فرمول وان) به همين خاطر است كه ملبورن در ليست قابل زندگي ترين شهرهاي جهان نيز آمده است.

جاذبه هاي منحصر به فردي همچون برج Eureka كه از طبقه ي 297 آن مي توانيد منظره ي خيره كننده اي از شهر داشته باشيد، ديدن پنگوئن ها در بندر Philip Bay يا اسكله هاي Mornington Peninsula كه در آن مي توانيد با اسب هاي دريايي شنا كنيد ، در ملبورن وجود دارند و با داشتن اقتصادي متنوع، بسياري از بزرگترين شركت هاي استراليا در آن مستقر هستند و سازمان هاي ملي مانند Business Council of Australia و Australian Council of Trade Unions در اين شهر دفتر دارند.

 

دانشگاه هاي ملبورن

  • Monash University – بزرگترين دانشگاه ملبورن و بكي از برترين دانشگاه هاي جهان
  • RMIT Monash University
  • Swinburne Monash University of Technology
  • Melbourne Business School
  • University of Melbourne

 

سيدني (Sydney) :

سيدني ميزبان پنج دانشگاه با رشته هاي تحقيقاتي كه در سطح جهاني شناخته شده هستند و در رنكينگ بين المللي حضوردارند است كه هر ساله بيش از 50 هزار دانشجو و دانش آموز بين المللي به علت كيفيت زندگي و استخدام پذيري بالا به سيدني مي روند.

 سيدني به عنوان مركز تجاري كشور با داشتن بزرگترين اقتصاد در استراليا، مقر اصلي بسياري از شركت هاي چند مليتي است. زندگي شبانه نيز در اين شهر جريان دارد و داراي محيط آرام و شگفت انگيز همچون سواحل بسيار زيبا و فضاهاي سبز طبيعي است كه با كنسرت هاي متعدد و رويداد هاي موسيقي تنوع بي نظير را به نمايش مي گذارد و همچنين مي توانيد از موزه هاي بسيار بازديد نماييد و يا گشت و گذار در حيات وحش و طبيعت منحصر به فرد اين شهر از نزديك به تماشاي كوالا ها و كانگورو ها بنشينيد.

در منطقه ي Kings Cross مي توانيد از آنچه “Pay – what – you – can – Mondays” ناميده شويد لذت ببريد كه در آن مي توانيد تئاتري را تماشا كرده و هزينه ي بليط آن به اندازه اي است كه مي توانيد يا مي خواهيد بپردازيد.

 

دانشگاه هاي سيدني:

  • Australian Catholic University
  • Macquarie University
  • University of Technology Sydney
  • Western Sydney University
  • University of Sydney

 

بريزبين (Brisbane) :

دنياي جديد  يعني شهر بريزبين كه  چهار عدد از دانشگاه هاي آن در رده بندي هاي جهاني QS قرار دارند و يكي از مناسب ترين شهرها براي تحصيل از لحاظ هزينه اي است ، دانشگاه هاي محلي شهريه هاي پاييني دارند و مي توانيد از بين 9 هزار رشته اي كه در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا ارائه مي شود انتخاب نماييد به همين خاطر با پذيرفتن حدود 50 هزار دانشجو و دانش آموز بين المللي در هر سال، سومين شهر شلوغ استراليا است.

در شهر بريزبين مي توانيد محيطي چند فرهنگي را ببينيد زيرا كه علاوه بر دانشجويان خارجي، اين شهر پذيراي توريست هاي فراواني است كه براي شركت در فستيوال روز تولد بودا (Buddha Birth Day festival) كه بزرگترين فستيوال جهان در نظر گرفته شده است و همچنين جزاير و خليج Moreton به اين شهر پر جاذبه سفر مي كنند .

 

دانشگاه هاي بريزبين:

  • James Cook University
  • University of Queensland

 

كانبرا (Canberra) :

كانبرا  “Canberry” به معنايي بازديد از مكان ها است و در واقعيت نيز مكان هاي ديدني زيادي براي بازديد دارد از جمله درياچه اي ساخته ي دست انسان دقيقا در مركز شهر و بسياري مكان هاي طبيعي؛ و به خاطر كيفيت آموزشي ، ميزبان حدود 35 هزار دانشجو و دانش آموز است كه 9 هزار نفر از آن ها بين المللي هستند و اكثر دانشجويان بين المللي متفق القول هستند كه اين شهر به اندازه ي كافي كوچك است كه بيش از اندازه شلوغ نباشد و آنقدر بزرگ است كه جذابيت هاي خود را هميشه به نمايش گذارد و ميزبان جذابيت هاي بسياري است و مي توانيم از مقبره ي يادبود Captain James Cook، برج Black Mountain  ياد كنيم و حتي مسافران مي توانند در تورنمنت Barassi International Australian Football Youth شركت نمايند.

دانشجويان  مي توانند در يكي از دو دانشگاه محلي پايتخت استراليا كه يكي از آن ها رنكينگ بسيار بالايي دارد ثبت نام نمايند.

 

دانشگاه هاي كانبرا:

  • University of Canbera
  • Australian National University

 

پرث (Perth) :

در پرث زندگي دانشجويي متمركز فعاليت هاي داخل دانشگاه است، زيرا دانشگاه ها با فاصله ي زيادي از مركز شهر واقع شده اند و به دليل آب و هواي خوب و سواحل عالي دانشجويان براي اوقات فراغت به سمت برخي از جاذبه هاي منحصر به فردي همچون مركز Scitech Discovery در غرب پرث – يك موزه ي علمي تعاملي (Interactive) در Kings Park – يكي از بزرگترين پارك هاي شهري در جهان، ساحل Cottlesole و Pinnacles – منطقه اي كويري با مناره هاي صخره اي طبيعي جذب مي شوند.

فعاليت هاي متنوع اجتماعي و فرهنگي اين شهر باعث شده است تا  سه دانشگاه از دانشگاه هاي پرث در رنكينگ هاي جهاني QS حضور يابند كه دانشگاه وسترن استراليا در بين آن ها بالاترين رنكينگ را دارد. اين دانشگاه ها از لحاظ حمايت و تشويق زندگي اجتماعي دانشجويان بسيار معروف هستند.  

 

دانشگاه هاي پرث:

  • Murdoch University
  • University of Western Australia

 

 

ادلايد (Adelaide) :

اگر مي خواهيد فرصت هاي بي نظير تحصيلي را با فعاليت هاي ورزشي مانند دوچرخه سواري، پياده روي ، كوهنوردي و صخره نوردي تركيب كنيد بايد به جمعيت زياد دانشجويان ادلايد كه از كشورهاي مختلف جذب شده اند بپيونديد.

يكي از بهترين شهرهاي استراليا براي تحصيل ادلايد است دانشگاه هاي ادلايد به اين معروف هستند كه دانشجويان را براي بازارهاي كار بين المللي آماده مي كنند.

شما ميتوانيد در اين شهر يك زندگي پر انرژي شهري را با مناظر و محيط طبيعي در هم آميخته و شاهد حضورتان دربسياري از فستيوال هاي محلي مانند فستيوال هنري ادلايد، فستيوال ايده هاي ادلايد و هفته ي نويسندگان باشيد.

اكيدا توصيه مي شود كه حومه ي ادلايد را فراموش نكنيد و از Barossa Valley و جزيره ي كانگورو ها ديدن نماييد و در منطقه ي Glenelg همراه با دلفين ها شنا كنيد.

 

دانشگاه هاي ادلايد:

  • University of Adelide
  • Torrens University Australia
  • Flinders University

 

 

گلد كوست (Gold Coast) :

در گلد كوست به عنوان يك شهر ساحلي كه به عنوان يكي از مطلوب ترين مكان هاي جهان براي زندگي شناخته مي شود 300 روز از سال آفتابي است و يكي از زيبا ترين شهرهاي جهان محسوب مي شود، اين شهر ميزبان پرديس هايي از دانشگاه هاي مختلف با حدود 30 هزار دانشجو است كه قطعا علاوه بر تجربه محيط آموزشي به ديدن اطراف گولد كوست كوهستان ها ، مناطق روستايي و همچنين چند پارك ملي و تفريحي فراواني از جمله Dreamworld، Sea world، Tambourine Mountain Glow Worm Caves، Tree Top Walkway يا Infinity نيز در اين شهر رفته اند.

 

دانشگاه هاي گولد كوست:

Bond University

 

منبع : آريا گروپ

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۴:۲۶ ] [ Aryagroup ] [ نظرات (0) ]

برترين شهرهاي كانادا براي دانشجويان بين المللي 2021

كانادا يكي از معروف ترين كشورهاي جهان است و تحصيل در خارج از كشور به خصوص كانادا از بسيار جهات مي تواند تجربه اي منجصر به فرد باشد. جدا از زيبايي طبيعي كانادا، اين كشور به خاطر كيفيت آموزشي كه دارد هرساله تعداد بي شماري از دانشجويان را به سمت خود جذب مي نمايد.

دانش آموزان و دانشجويان به اين كشور مهاجرت مي كنند تا از اين سيستم آموزشي كه در مدارس و دانشگاه هاي كانادا ارائه مي شود بهره مند شوند. و سوالي كه مطرح مي شود اين است : كدام شهر مي تواند براي آن ها به عنوان يك دانشجوي بين المللي مناسب باشد؟ واقعيت اين است كه اكثر شهرهاي كانادا نسبت به دانشجويان بين المللي بسيار مهمان نواز هستند ولي در هر صورت زندگي در يك كشور جديد، آسان نيست. پذيرفتن فرهنگ و مكان هاي جديد گاهي مي تواند استرس زا باشد. اما داشتن دانش و اطلاعات دقيق در مورد يك مكان مي تواند همه ي اين ها را آسان تر نمايد در اين مطلب تلاش مي كنيم ليستي از بهترين شهرهاي كانادا كه براي دانشجويان بين المللي هم از نظر محيط و هم هزينه داراي شرايط بهترو مناسب تر هستند را ارائه نماييم.

 

رنكينگ در كانادا

رنكينگ جهاني

دانشگاه

شهر

1

25

University of Toronto

تورنتو

2

31

McGill University

مونترال

3

45

University of British Colombia

ونكوور

4

118

University of Montreal

مونترال

5

119

University of Alberta

ادمونتون

6

144

McMaster University

ادمونتون

7

166

University of Waterloo

واترلو

 

ليست بهترين شهرهاي كانادا

  •  تورنتو
  • مونترال
  • ونكوور
  • اتاوا
  • كبك
  • ادمونتون
  • كلگري
  • وينيپگ
  • واترلو
  • برنابي
  • كلونا

 

 

تورنتو Toronto

ميزبان بسياري از برترين دانشگاه هاي كانادا تورنتو – پايتخت ايالت انتاريو – مي باشد كه يكي از برجسته ترين مقاصد مهاجرتي براي دانشجويان بين المللي است. از لحاظ شهري بسيار متنوع از نظر جمعيتي از مناطق مختلف جهان مي باشد زيرا كه حدود 50 درصد از جمعيت اين شهر را جوامع اقليت با 160 زبان مختلف تشكيل مي دهند. بر اساس رده بندي جهاني QS، تورنتو يازدهمين شهر خوب جهان ناميده شده است. علاوه بر اين، مقاصد گردشگري جذابي نيز براي دانشجويان در اين شهر وجود دارد. شهريه ي متوسط دانشگاه در اين شهر بين 11 هزار تا 60 هزار دلار كانادا است. اجاره بها نيز چيزي حدود 500 تا 4 هزار دلار كانادا است. برخي از مشهور ترين دانشگاه هاي تورنتو عبارتند از:

  •  University of Toronto
  • Ryerson University
  • Humber College
  • York University
  • Trent University
  • George – Brown College
  • Seneca college
  • Centennial College
  • OCAD University

 

مونترال Montreal

در سال 2019، مونترال در رده بندي جهاني QS براي بهترين شهرهاي جهان در رتبه ي ششم قرار گرفت. مونترال به خاطر داشتن تعداد زيادي دانشگاه سطح بالا، براي دانشجويان بين المللي مقصد محبوب ديگري است و دانشجويان بيش از هر شهر ديگري در كانادا (و با اغماض در جهان) به سمت اين شهر مي كنند و ما شاهد رتبه ي دوم اين مونترال در ليست رده بندي نظر دانشجويان (Student View Rank) كه از طريق QS انجام گرفت، هستيم.

با وجود اينكه مونترال ارزان ترين شهر كانادا براي دانشجويان نيست، اما استاندارد زندگي در اين شهر بسيار بالا است براي مثال مي توان گفت كه مقاصد گردشگري فوق العاده اي در اين شهر وجود دارد و تركيبي زيبا  از فرهنگ هاي متفاوت بوده و به مردم خونگرم و ميهمان نوازش معروف است. براي دانشجويان، ، مانند Mont-Royal، Notre-Dame Basilia و Jardin Botanique. شهريه ي دانشگاه حدود 11 تا 60 هزار دلار كانادا بوده و اجاره بها نيز ممكن است تا 1500 دلار كانادا بالا رود. برخي از دانشگاه هاي مونترال عبارتند از:

  •  McGill University
  • University de Montreal
  • Concordia University
  • Polytechnique Montreal
  • Vanier College
  • Rosemont College
  • HEC Montreal
  • Saint Laurent Cegep

 

ونكوور Vancouver

ونكوور در استان بريتيش كلمبيا در رده بندي جهاني QS در سال 2019 در طبقه بندي بهترين شهرهاي دانشجويي جهان رتبه ي 16 را كسب كرده و يكي از شهرهايي است كه از جانب Economist به عنوان  مكاني كه مي توان در آن زندگي خوبي داشت ناميده و به تحصيلات با كيفيت و زندگي آرام معروف است.

  ونكوور مكاني ايده آل براي دانشجويان بين المللي است زيرا كه ميزبان حدود 50 درصد از اقليت هاي منطقه را در خود جاي داده و زبان هايي كه عمدتا در اين شهر صحبت مي شوند انگليسي و فرانسه هستند و همچنين ميزبان سازمان هاي تكنولوژيك عظيمي مانند گوگل، آمازون، مايكروسافت و غيره است.

هزينه ي مسكن در اين شهر چيزي بين 600 تا 900 دلار كانادا اشت و شهريه ي دانشگاه هاي اين شهر بين 11 تا 60 هزار دلار است. دانشگاه هاي معروف اين شهر عبارتند از:

  •  University of British Colombia
  • Simon Fraser University
  • University of Canada West
  • Vancouver Island University
  • Columbia College
  • Regent College
  • Eton College Canada
  • Ashton’s College
  • John’s College

 

اتاوا Ottawa

اتاوا در سال 2019 در ليست بهترين شهرهاي دانشجويي جهان از سوي QS در رتبه ي 45 قرار گرفت و به دليل داشتن موسسه هاي آموزشي در سطح جهاني و اساتيد درجه يك معروف است.

اتاوا نيز با وجود زيست مردم از سراسر نقاط جهان در آن يك شهر با تنوع زياد در كانادا است و با آغوش باز پذيراي دانشجويان بين المللي از افريقا، آسيا و اروپا بوده.

اتاوا به اين دليل يك مقصد مهاجرت تحصيلي مناسب به حساب مي آيد كه با داشتن فرصت هاي بي شمار شغلي و حمل و نقل داراي زندگي نسبتا ارزاني مي باشد. شهريه ي دانشگاه هاي اين شهر حدود 11 تا 50 هزار دلار كانادا و هزينه ي متوسط زندگي در آن 110 دلار كانادا است. بهترين دانشگاه هاي اتاوا عبارتند از:

  •  University of Ottawa
  • Carleton University
  • Algonquin College
  • Saint Paul University
  • Augustine College
  • Dominican University College
  • Norman Paterson School of International Affairs
  • Ottawa Ladies College

 

 

 

 

كبك Quebec

كبك به عنوان يك استان فرانسوي زبان ، با داشتن درصد بالايي از اقليت ها، پس از مونترال، دومين شهر بزرگ كانادا است كه به محيط اروپايي و معماري معروف مي باشد. كيك با برگزاري ارزان ترين فستيوال ها شهر فستيوال هاي بي پايان است . هزينه ي اجاره ي ماهانه به طور متوسط 525 تا 700 دلار كانادا بوده و شهريه ي متوسط در دانشگاه هاي اين شهر بين 10 تا 40 هزار دلار كانادا است.

  • Laval University
  • Bart College
  • Champlain College, St. Lawrence
  • Morrin College
  • TELUQ University
  • Institute National de la Recherche Scientifique (INRS)
  • Ecole National d’administration Publique (ENAP)
  • FSA Ulaval
  • Cegep de Sainte-Foy

 

منبع : آريا گروپ 

 

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۰۸:۰۸ ] [ Aryagroup ] [ نظرات (0) ]

در سفر به استراليا چه چيزهايي را با خود نبريم!

سفر به استراليا با سفر به كشور هاي ديگر تفاوت هايي دارد .در استراليا شاهد اتفاقات عجيبي هستيم ، از شب و روز و فصل ها گرفته تا جهت چرخش آب، كه برعكس است يا اينكه حيواناتي در اين كشور وجود دارند كه در ساير نقاط جهان يافت نمي شوند و از همه مهمتر در سفر به استراليا چيز هاي زيادي را نمي توانيد با خود ببريد. براي جلوگيري از برهم خوردن اكوسيستم منحصر به فرد آن قوانين سختگيرانه اي امنيت بيولوژيك براي ورود انواع اقلام از حيوانات گرفته تا بذر ها و خوراكي ها به اين كشور وجود دارد زيرا ورود اين اقلام، از لحاظ آفت ها و بيماري هايي كه ممكن است به استراليا وارد نمايند، تهديدي جدي براي صنايع كشاورزي و توريسم و محيط زيست اين كشور خواهند بود و استراليا تقريبا نسبت به ساير كشورهاي جهان از حالت ايزوله برخوردار است.

پيش از اقدام به خريد هديه براي افراد خانواده يا دوستان خود كه در استراليا زندگي مي كنند  بهتر است نگاهي به آن چه مي تواند و نمي تواند به استراليا برده شود بيندازيد ، در آوريل 2019 قوانيني را براي ورود مسافران به استراليا وضع كردند كه بنا بر اين قوانين در صورتي كه مسافران اقلامي كه ممنوعيت ورود به اين كشور را دارند از قبل اعلام نكرده و همراه خود داشته باشند، مقامات فرودگاه ها مي توانند ويزا هاي توريستي اين افراد را كنسل كرده و يا زمان آن را كوتاه سازند.

ABF (نيروي مرزي استراليا) مي گويد:

 افرادي كه از اين قوانين سرپيچي كرده و مجرم شناخته شوند، ممكن است از بازگشت آن ها به استراليا تا 3 سال جلوگيري به عمل آيد. افرادي كه ويزاي آن ها تحت اين شرايط كنسل شود، ممكن است به كشور خود بازگردانده شوند و مگر در شرايطي بسيار خاص، از صدور ويزاي جديد براي آن ها تا 3 سال جلوگيري شود.

 

غذا

اقلام غذايي كه به استراليا آورده مي شوند، ، بايد در كارت هاي  ورود مسافران (Incoming Passenger Cards) در هنگام سوار شدن به هواپيما اظهار شده باشند حتي در مقادير بسيار اندك و حتي در صورتي كه مواد اوليه ي يك غذا يا خوردني باشند. ورود قهوه، بيسكوييت، نان، كيك، شكلات و روغن مجاز است، اما در صورتي كه چاي، ادويه جات، ترشي، برنج، دانه هاي خوردني (مانند حبوبات و آجيل) يا لبنيات به همراه خود داشته باشيد، بايد از قبل آن ها را اظهار نماييد. براي اطلاع از ليست كامل اين اقلام به https://www.abf.gov.au/entering-and-leaving-australia/can-you-bring-it-in/categories/food مراجعه نماييد.

 

 

 

 

 

 

دارو

براي بردن دارو هايي كه مصرف شخصي دارند ممانعتي وجود ندارد ولي بايد نسخه اي (به انگليسي) از تجويز پزشك به همراه داشته باشيد كه تاييد كند اين دارو ها براي درمان يك بيماري يا اختلال پزشكي به مدت 3 ماه تجويز شده اند يعني بيش از مصرف 3 ماه را نبايد با خود همراه داشته باشيد و آن ها را در بسته بندي اصلي خودشان  در هنگام ورود به استراليا به نيروي مرزي (The Australian Border Force)يا ABF نشان دهيد.

براي جزئيات بيشتر به https://www.abf.gov.au/entering-and-leaving-australia/can-you-bring-it-in/categories/medicines-and-substances مراجعه نماييد.

 

گياه، گل و بذر

          ABF توصيه مي كند اكثر گياهان زنده نبايد به استراليا وارد شوند، مگر با همراه داشتن جواز ورود معتبري از دپارتمان منابع      

            آب و كشاورزي در استراليا ، و در صورتي كه وارد كننده ها بذر همراه داشته باشند بايد آن را اظهار نمايند.

             براي اطلاعات بيشتر به https://www.abf.gov.au/entering-and-leaving-australia/can-you-bring-it-in/categories/plants-flowers-and-seeds مراجعه نماييد.

 

آيتم هاي فصلي يا مربوط به جشن ها

مسافران هرگونه آيتمي را كه با خود مي آورند و يا به استراليا مي فرستند را بايد در ابتدا به ABF اظهار نمايند تا كارمندان آن ها بتوانند اين اقلام را بررسي كنند. بسياري از مهاجران اقلام ويژه اي را كه مربوط به فستيوال هاي هندي هستند با خود به استراليا مي برند.

 ABF اكيدا توصيه مي كند” كه ميوه هاي تازه، گل ها، ميوه هاي خشك شده، دانه هاي خوردني و شيريني هاي هندي به استراليا آورده نشوند.

براي جزئيات بيشتر به https://www.abf.gov.au/entering-and-leaving-australia/can-you-bring-it-in/categories/seasonal-events مراجعه نماييد.

 

براي اطلاع از دسته بندي هاي بيشتر از اقلامي كه نمي توان به استراليا وارد كرد به

 https://www.abf.gov.au/entering-and-leaving-australia/can-you-bring-it- in/categories/ مراجعه نماييد.

 

 

 

در صورت همراه داشتن اقلام غير مجاز ، چه مي شود؟

دو راه حل براي زماني كه اقلام غير مجاز براي ورود به استراليا همراه داريد ، وجود دارد:

  • يك كارت به نام Incoming Passenger Card در زمان سفر به استراليا، از جانب كاركنان شركت هواپيمايي يا كشتي اي كه با آن سفر مي كنيد به شما داده مي شود. توصيه ي دپارتمان كشاورزي استراليا در مورد اين كارت اين است: “اين كارت يك سند قانوني است. در صورتي كه غذا، اقلام گياهي يا حيواني خاصي را به همراه داريد، در اين كارت، بله را علامت بزنيد. مي توانيد اقلامي كه در اين كارت اظهار داشته ايد را به Clearance Point ببريد تا در آن جا از جانب مامور Biosecurity دپارتمان منابع آب و كشاورزي بررسي شود.
  • در صورتي كه اين اقلام را به همراه داريد، به صورت داوطلبانه آن ها را در سطل هاي مخصوصي كه در ترمينال تعبيه شده اند به دور اندازيد.

اگر اين اقلام را به همراه داشته و اظهار نكنيد چه اتفاقي مي افتد؟

در زمان سفر ممكن است يك مامور Biosecurity به وسيله يك سگ يا اشعه ايكس وسايل شما را بررسي نمايد. پيش از اين بازرسي، بايد هر اقلامي را كه ريسك Biosecurity دارد اظهار كرده و يا آن ها را دور انداخته باشيد. اگر اين كار را نكرده و يا اظهارات شما در كارت ناصحيح باشد، اتفاقات زير ممكن است رخ دهد:

1-دستگير شويد

2-حكم مدني براي شما صادر شود

3-محاكمه شده و بيش از 420 هزار دلار جريمه شده و تا 10 سال زنداني شده و سابقه ي كيفري براي شما ثبت شود

 

در صورتي كه تمامي اقلام را اظهار كرده باشيد، حتي اگر ورود آن ها به استراليا مجاز نباشد، بر اساس ماده 2015 از قوانين Biosecurity جريمه نخواهيد شد.

منبع : آريا گروپ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ مهر ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۵۰:۰۵ ] [ Aryagroup ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 7
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی